h

SP

3 mei 2017

Buurten op Bergvrede

Foto: SP Zevenaar

Afgelopen week is een team van SP Zevenaar, de SP-afdeling voor Rijnwaarden en Zevenaar, weer de straat opgegaan. Recent is een geheel nieuw ‘klopteam’ geschoold. Deze actieve SP-ers zullen vanaf nu met grote regelmaat te zien zijn in buurten, wijken en dorpen om in gesprek te gaan.

Lees verder
9 maart 2017

Waarom 15 maart SP stemmen?

Foto: SP

Op 15 maart zijn de landelijke verkiezingen. Een stem op de SP betekend bouwen aan een socialer land. Daarom zijn we voor een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico en willen we de AOW weer op 65 jaar. We kiezen ervoor het minimumloon en de uitkeringen met 10% te verhogen en we gaan voor het verlagen van de huren en het bouwen van meer betaalbare woningen. Maar waarom zou u in het toekomstige nieuwe Zevenaar voor de SP moeten kiezen? We hebben 10 punten op een rij gezet. Dat maakt het stemmen op 15 maart gemakkelijker.

Lees verder
17 januari 2017

Scholing Politieke Basisvorming

Foto: SP

We gaan weer aan de slag met onze politieke basisvorming. Wil je meer over de SP weten? Weten waarom gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit ons verbindt? Wil je weten hoe je actie voert? Kom dan naar de bijeenkomsten, stel je vragen en ontmoet andere SP-leden.

Lees verder

U bent hier