h

Buurten op Bergvrede

3 mei 2017

Buurten op Bergvrede

Foto: SP Zevenaar

Afgelopen week is een team van SP Zevenaar, de SP-afdeling voor Rijnwaarden en Zevenaar, weer de straat opgegaan. Recent is een geheel nieuw ‘klopteam’ geschoold. Deze actieve SP-ers zullen vanaf nu met grote regelmaat te zien zijn in buurten, wijken en dorpen om in gesprek te gaan.

Woensdag 3 mei was de primeur op Bergvrede. We gingen in gesprek over het wonen in de buurt en welke verbeteringen nodig zijn. De komende weken gaan we verder met gesprekken op Bergvrede om vervolgens ook in andere wijken maar ook in de kernen van Rijnwaarden en Zevenaar met inwoners te spreken.

Foto: Ed van der Schaft

Indien er op dit moment een onderwerp is welke aandacht nodig heeft, dan hoeft u natuurlijk niet te wachten tot de SP langs komt. U mag altijd bij ons ‘aankloppen’.  

  • Zie ook:
  • SP

Reactie toevoegen

U bent hier