h

Weer half werk van de verkeerswethouder

19 september 2002

Weer half werk van de verkeerswethouder

Verkeerswethouder Theo van den Konink blijft half werk afleveren met zijn beleid om Zevenaar verkeersveilig te maken. Elke keer weer moet de SP de wethouder er op attent maken dat er niet gewenste of gevaarlijke situaties in Zevenaar zijn.

Zo ook nu weer, in het beleid om Zevenaar verkeersveilig te maken door het invoeren van zoveel mogelijk 30 km zones, wat de SP van harte ondersteund, wordt deze maatregel weer teniet gedaan door te verzuimen borden te plaatsen die aangeven dat de voorrangssituatie gewijzigd is.

De SP-fractie wordt niet moe om de wethouder hierop te wijzen. Zo ook nu weer. Sinds kort zijn de Lentemorgen en de Spaansmaat geen voorrangswegen wegen. Alle 'haaietanden' zijn verwijderd en borden zijn weggehaald, maar helaas zijn er geen borden geplaatst dat de voorrangssituatie gewijzigd is bij de kruisingen Zonegge en 't Stegeslag. Dit levert weer een gevaarlijke situatie voor schoolgaande (fietsende) kinderen.

De SP-fractie heeft de verkeerswethouder op deze gevaarlijke situaties gewezen en er op aangedrongen per omgaande de weggebruiker(s) te wijzen op de veranderde situaties.

U bent hier