h

Ledenwerkgroep in Duiven opgericht.

9 januari 2007

Ledenwerkgroep in Duiven opgericht.

Met grote blijdschap geven wij kennis van de oprichting van een SP-ledenwerkgroep in de gemeente Duiven per 21 december 2006. Deze ledenwerkgroep valt onder verantwoordelijkheid van de SP afdeling Zevenaar, een afdeling die de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Rijnwaarden omvat.

De ledenwerkgroep bereidt de oprichting voor van een officiële SP-afdeling en doet dit door aansprekende acties te voeren in de betreffende gemeente en hiermee ook in de publiciteit te komen, alsmede door actief nieuwe leden te werven. De ledenwerkgroep bestaat vooralsnog uit vijf personen, te weten: Bernie van Kleef, Pim Neuteboom, Richard de Both, Gerard Wassing en Hielko Plantenga.

De ledenwerkgroep verwelkomt graag aspirant leden. Invloed op gemeentelijke beslissingen zal u ten deel vallen, naast inspirerende sociale contacten. Alle SP-leden hebben gemeenschappelijk dat zij een betere samenleving nastreven: één die gericht is op menselijke waardigheid en internationale solidariteit. De SP groeit, ook in Duiven: vele tientallen hebben recentelijk de weg naar de SP gevonden.

Sluit je aan! NU SP. Neem contact op via zevenaar@sp.nl.

Mail naar zevenaar@sp.nl

U bent hier