h

Komt allen naar Agnes

30 november 2009

Komt allen naar Agnes

SP Zevenaar is druk bezig om de inwoners van Zevenaar te mobiliseren naar de avond met Agnes Kant te komen op 10 december a.s. Iedereen is in Zaal Staring welkom vanaf 19.30 uur. De koffie en thee staan klaar.

Noor in gesprek in streekziekenhuis Zevenaar

Maandag 30 november zijn we naar het Streekziekenhuis gegaan en in de diverse polikliniek wachtkamers aan bezoekers de leaflets uitgedeeld. Daarnaast bij alle balies een gesprekje gevoerd met de medewerkers, die allen toegezegd hebben de leaflets onder hun collega's te verspreiden.

Ook op het parkeerterrein van het ziekenhuis werden de aankondigingen van het bezoek van Agnes Kant aan Zevenaar onder de ruitenwissers geplaatst.
Daarnaast bij alle balies een gesprekje gevoerd met de medewerkers, die allen toegezegd hebben de leaflets onder hun collega's te verspreiden. Ook op het parkeerterrein van het ziekenhuis werden de aankondigingen van het bezoek van Agnes Kant aan Zevenaar onder de ruitenwissers geplaatst.

Noor aan het flyeren

Ook het Politiebureau werd bezocht en ook daar zegde de dienstdoende ambtenaar toe, voor verspreiding binnen het bureau te zorgen. Het door de landelijke partij gedane onderzoek naar de werkdruk en onderbezetting van de politie was daar wel bekend.

U bent hier