h

campagne in zevenaar

20 februari 2011

campagne in zevenaar

Provinciale VerkiezingenOp de zeer koude en vroege zaterdagmorgen van 19 februari kwamen de eerste tien SP kandidaten voor de Provinciale Staten aan in Zevenaar voor hun eerste stop door de Liemers en de Achterhoek. Met de (toen nog) weinige passanten werden gesprekjes aangeknoopt en ZO kranten uitgedeeld.

Campagne 2011

Na een uur vertrokken de kandidaten naar Wehl/Doetinchem en de actieve leden van Zevenaar informeerden de Zevenaarse bevolking over het nut en de noodzaak om te gaan stemmen, het liefst op de SP natuurlijk.

In het kader van de lokale politiek werden ook handtekeningen verzameld tegen de bouw van een nieuw gemeentehuis op basis van een ongedekte cheque aan een onbekende projectontwikkelaar. Ook werden voorbijgangers uitgenodigd om met 16 centen, die stonden voor 16 miljoen euro (wat tenminste het bedrag is dat de gemeente wil uitgeven), in bussen deze miljoenen te verdelen voor cultuur (Musiater, bibliotheek), sport (Lentebad) of gemeentehuis.
De uitslag was overduidelijk, geen nieuw gemeentehuis!



Ook stond er een groot bord waarop duidelijk stond aangegeven wat het verschil in keuzes zijn tussen het kabinet Rutte en de SP.

Provinciale verkiezingen

U bent hier