h

Doe mee! Op 27 juli in 's-Heerenberg en Zevenaar!

21 juli 2012

Doe mee! Op 27 juli in 's-Heerenberg en Zevenaar!

Op vrijdag 27 juli kleurt de regio rood! Dan gaan wij met de SoepExpress naar ‘s-Heerenberg en Zevenaar. De gehele dag lopen wij in het centrum en kan je onder het genot van een beker echte tomatensoep met ons praten over de politieke gang van zaken in Nederland, en in uw eigen regio natuurlijk. Er komen mensen uit de Tweede Kamer, Provinciale Staten, Gemeenteraden en Gemeentecommissies. Er is dus altijd wel iemand die jouw vragen kan beantwoorden.

RenskeIn Lokaal De Revolutie in het centrum van Zevenaar organiseren wij ‘s avonds een politiek café. Renske Leijten gaat dan in gesprek met Johan Hauwers (Tweede Kamerlid VVD). Dit politiek café is open voor iedereen en wij laten die avond zo veel mogelijk punten uit de binnenlandse politiek voorbij komen. Onze gasten zullen hun standpunten verdedigen en de bezoekers krijgen natuurlijk ook de kans om vragen te stellen.

Van 10:00 tot 13:00 staan wij in 's-Heerenberg en vanaf 14:00 in Zevenaar!

U bent hier