h

Discussie/Film-avond "Hoe durven ze"

21 oktober 2013

Discussie/Film-avond "Hoe durven ze"

Maandag 28 oktober organiseert de SP afdeling Zevenaar een discussieavond. De avond begint met de vertoning van een film uit de documentaire reeks “Hoe durven ze” naar het gelijknamige boek van Peter Mertens. Vervolgens zal gediscussieerd worden onder leiding van Jan Hendriks (SP fractie Zevenaar). De getoonde maatschappelijke ontwikkelingen zullen tegen het licht van het beginselprogramma van de SP, “Heel de Mens” gehouden worden.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de SP afdelingen Duiven en Westervoort en is gratis toegankelijk voor SP-leden en geïnteresseerden. Vanaf 19:45 uur staat de koffie voor u klaar, het programma begint om 20:00 uur. De locatie is Verenigingsgebouw “Ons Huis”, Dokter Honigstraat 3, 69091 AP Zevenaar (centrum) De ingang is vanaf het Masiusplein achter de doorgang naast de supermarkt.

Reactie toevoegen

U bent hier