h

Algemene Ledenbijeenkomst Verkiezing Gelderse Staten

22 september 2014

Algemene Ledenbijeenkomst Verkiezing Gelderse Staten

De verkiezingen van de Gelderse Saten komen er aan. Op dinsdagavond 7 oktober hebben we een algemene ledenbijeenkomst waarop we het conceptverkiezingsprogramma en de conceptkandidatenlijst bespreken. Als SP-lid bent u van harte welkom.

De verkiezingen voor de provinciale staten zijn op 18 maart 2015. Dat lijkt nog ver weg, maar het vaststellen van de kandidatenlijst en het programma gebeurt nu. De kandidaten hebben hun gesprek met de kandidatencommisie gehad en de nieuwe mensen op de lijst zitten op cursus. Zoals gebruikelijk bespreken we het programma en de kandidatenlijst met de leden in de afdeling.

Deze verkiezingen gaan in de eerste plaats over wat in onze provincie speelt. Voor ons in Zevenaar zijn dat in iedergeval een aantal zaken. Daarnaast zijn deze verkoezingen van belang voor de samenstelling van de Eerste Kamer. Het zijn de mensen van de provinciale staten die de leden van de Eerste Kamer kiezen. Dat daarmee deze verkiezingen heel belangrijk zijn om een halt toe te roepen aan het afbraakbeleid van de PvdA en de VVD in de Tweede Kamer behoeft geen uitleg.

We nodigen SP-leden van de afdeling Zevenaar uit aanwezig te zijn op onze ledenbijeenkomst. Er zal een gastspreker aanwezig zijn om met de leden in gesprek te gaan. Aanvang 20:00u, inloop vanaf 19.45 uur.

Mocht u het conceptverkiezingsprogramma willen lezen, dat kunt u deze vinden op SPnet of neem contact op met Ed (06-42071081). Mailen naar  zevenaar@sp.nl kan ook.

Bent u nog geen lid en wilt u dat wel, dan kan dat hier.

Reactie toevoegen

U bent hier