h

Woontoren? Nee!

9 juni 2016

Woontoren? Nee!

Foto: Ed van der Schaft

Al in februari dit jaar was het voor de SP-fractie duidelijk dat bewoners van de wijk Bastion/Bergvrede heel erg geschrokken waren van de bouwplannen voor een enorme woontoren aan de Bommersheufsestraat en dat er iets aan de plannen gedaan moest worden.

Wanneer het echter aan de wethouder ligt moet er naast het Musiater, met twee keer de hoogte van datzelfde Musiater, een woontoren verrijzen.

Ondanks de wens van de bewoners voor een gesprek, heeft het maanden geduurd en moesten de bewoners eerst tot actie overgaan voordat de wethouder naar de mensen wilde komen. Maar luisteren....?

Inmiddels is de woontoren onderwerp van machtspolitiek. De bewoners willen geen woontoren. Maar wanneer deze er met alle geweld moet komen, dan zeker geen toren die boven het Musiater uittorent. Vanzelfsprekend ondersteunt de SP in Zevenaar de bewoners is hun strijd!

Reactie toevoegen

U bent hier