h

SP in de buurt

31 juli 2017

SP in de buurt

Foto: Rino

Overal in het land gaan SP-ers de straat op om te spreken met mensen in buurten en wijken.
We praten over het verbeteren van buurten; behoud van de dorpsschool; bereikbaarheid van voorzieningen; verbetering van openbaar vervoer. Van een veilige straat tot goede betaalbare huizen. Van het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico tot aanpakken van overlastgevende bedrijven. We hebben laten zien wat onze partij in petto heeft. En dit is nog maar het begin. Samen heroveren we terrein op het doorgeschoten individualisme. Samen boeken we overwinningen en zorgen we voor sociale vooruitgang.

Afgelopen maand zijn we in de Zevenaarse wijk Bergvrede geweest. De bewoners willen graag een betere voorziening voor het huisvuil. De huidige voorziening voldoet niet, met als gevolg dat vuil op straat ligt en kinderen er mee in contact komen. Ook willen de mensen graag verbetering van de speelplek met bankjes. Huidige banken zijn kapot en staan op een vreemde plek.

Bergvrede Zevenaar
Foto: Ed van der Schaft

Ook in Tolkamer hebben we ondermeer gesproken over speelmogelijkheden voor de kinderen en veiligheid in de straat. Alle verzamelde gegevens worden uitgewerkt en we gaan er, met de bewoners, mee aan de slag.

Foto: Rino
De volgende keer ook meedoen? Of samen met de SP jouw buurt verbeteren? Doe mee!

Reactie toevoegen

U bent hier