h

SP Zevenaar is er klaar voor

19 oktober 2017

SP Zevenaar is er klaar voor

Foto: SP Zevenaar

Vandaag hebben we met leden en sympathisanten gevierd dat de voorbereidingen voor de verkiezingen gedaan zijn. Met een goed programma, duidelijke flyer, verkiezingskrant en campagneposters willen we vooral uitstralen dat de SP een actiepartij is. Een actiepartij met oplossingen. Oplossingen waarvoor we bereid zijn te strijden.

Met onze mensen zullen we komende weken op verschillende plekken te zien zijn. Niet alleen in de stad, maar vooral in de dorpen. Mocht u ons mislopen en on toch willen spreken, naam dan gerust contact met ons op. Overigens zijn we komende weken, net als de rest van het jaar, ook nog met onze buurtacties aan de slag.

Foto: Rino

Volg ons in de media, op internet en bij de diverse debatten. Of bezoek ons op straat. Wilt u ons helpen? Sluit je dan aan, maar vergeet niet op 22 november te gaan stemmen.

Reactie toevoegen

U bent hier