h

Niet Morgen, Maar Nu

1 november 2017

Niet Morgen, Maar Nu

Foto: SP

Voor de SP in Zevenaar zijn de verkiezingen van 22 november aanstaande niet een moment om met allerlei verkiezingsbeloften te komen. Ook is het geen paringsdans voor een baantje. Voor ons is nu het moment om onze strijd van de afgelopen jaren, een strijd tegen onrecht en foute keuzes, en voor een Zevenaar voor de mensen, nog eens nadrukkelijk onder de aandacht te brengen.

Er is veel misgegaan en er gaat nog steeds veel fout in Zevenaar. Te vaak wordt vergeten dat de gemeente er voor de mensen is. Mensen die gewoon fijn willen leven en geholpen worden wanneer dat nodig is. Wanneer je alle centen aan een peperduur gemeentehuis uitgeeft, kan je daar geen zorg of andere hulp voor inkopen. Wanneer je mensen die een baan zoeken laat werken zonder loon, dan creëer je meer armoede dan je oplost. En wanneer je in de regio alleen maar wil samenwerken om erbij te horen, dan vergeet je waarom je gekozen bent door de inwoners van Zevenaar en laat je het kaas van het brood eten. En er is nog veel meer...

Het nieuwe Zevenaar staat voor enorme uitdagingen. De problemen zijn groot. Daarom zijn de komende verkiezingen erg belangrijk. Er moet een betere samenstelling van de gemeenteraad komen. En wat de SP betreft komt er een gemeenteraad waar vooral het belang van de inwoners voorop staat. De SP zal hiervoor, net zoals we dat afgelopen jaren hebben gedaan, blijven strijden. Daarnaast willen we ons inzetten voor een sterk bestuur en het realiseren van echte oplossingen. Oplossingen die wij als SP hebben omdat wij wel naar de mensen luisteren.

Strijd voor Zevenaar; Stem SP.

Reactie toevoegen

U bent hier