h

SP Zevenaar On Tour

2 november 2017

SP Zevenaar On Tour

Foto: Rino

Vandaag was de eerste dag van onze bezoeken aan de dorpen en buurten van het nieuwe Zevenaar in het kader van de aanstaande verkiezingen op 22 november. Op de weekmarkt van Pannerden hebben we met een flink aantal mensen goede gesprekken gevoerd.

In Pannerden zijn de mensen vooral bezorgd. Ten tijde van de eerdere herindeling is door de mensen gestreden voor het behoud wat Pannerden eigen is. Nu, met de nieuwe herindeling is de stemming gelaten. We hebben uitgelegd hoe wij voor de mensen en met de mensen bereid zijn te strijden. In de kleine kernen op Het Gelders Eiland zijn voldoende zaken die we na de verkiezingen niet uit het oog mogen verliezen.

Foto: Rino

De komende weken komen wij in elk geval op de plekken welke we vooraf in de Zevenaar en Rijnwaarden Post hebben aangekondigd.

Reactie toevoegen

U bent hier