h

Hart(jes) voor de zorg

16 mei 2021

Hart(jes) voor de zorg

Foto: SP

Als er iets is, waar de SP om bekend staat, dan is het wel haar hart voor de zorg. We willen goede zorg, die voor iedereen betaalbaar en toegankelijk is. Met medewerkers die voelen dat ze gewaardeerd worden. Waar de mens vóór het geld gaat.

Het afgelopen jaar was voor de medewerkers in alle vormen van zorg een bijzonder zwaar jaar. We hebben allemaal wel beelden gezien van verpleegkundigen die wanhopig waren, doodmoe, gefrustreerd, verdrietig. Niet meer wisten hoe het verder moest, aan het eind van hun Latijn waren. En toch doorgingen.

Hiervoor wilden wij ze graag bedanken. De Dag van de Verpleging, op 12 mei, was voor onze afdeling een goede aanleiding ons hart voor de zorg en onze solidariteit te tonen. Op diverse verpleeglocaties in de gemeente hebben we chocoladehartjes afgegeven voor de medewerkers. Hart(jes) onder de riem, welverdiend door onze zorgtoppers!

Reactie toevoegen

U bent hier