h

Schoonwandelen

13 mei 2021

Schoonwandelen

Foto: Marga

Op 20 maart was de landelijke opschoondag. Een dag waarop in het hele land mensen de straat op gaan om zwerfvuil op te ruimen. Wij, bestuur en fractie van SP Zevenaar, besloten ook mee te doen. Het was een heerlijke middag: lekker wandelen, aangenaam weer en goede gesprekken, terwijl Zevenaar weer een stukje schoner werd.

Het beviel ons zelfs zo goed, dat we besloten dit vaker te doen. Inmiddels zijn we ook al eens in Aerdt wezen wandelen, met onze grijpers en zakken. De eerlijkheid gebiedt ons te vertellen dat daar niet echt veel op te ruimen viel. De inwoners van dit mooie dorp houden hun woonplaats goed schoon.

Het kan komende maanden zomaar gebeuren dat je ons ergens tegenkomt, met onze grijpers. Wandel gerust een stukje mee, als je wilt, we staan altijd open voor een gesprek.

Reactie toevoegen

U bent hier