h

SP Zevenaar verspreidt de NU krant

7 februari 2008

SP Zevenaar verspreidt de NU krant

'Andere partijen informeren de burger alleen in verkiezingstijd, de SP doet dit het hele jaar door. Dus naar het volk en uitdelen!' Met die woorden lanceerden vrijwilligers in Zevenaar, Duiven en Westervoort de eerste editie van de SP-krant 'NU - Voor Een Beter Nederland' .

Op datzelfde tijdstip werd op het station van Zevenaar en Duiven door vele SP'ers (zie foto) de Nu-krant uitgedeeld. De eerste oplage van 1.750.000 wordt de komende dagen door de SP-afdelingen verspreid bij stations, op markten en huis-aan-huis. In Westervoort gingen vrijwilligers in een winkelcentrum uitdelen (zie foto).



Ondanks dat het winkelend publiek met tassen en handen vol langs liepen reageerde zij toch op de kreet; “U heeft vast nog wel een handje, voor dit interessante krantje”. Nagenoeg was iedereen positief gestemd, ondanks dat er natuurlijk ook mensen waren die in discussie wilden gaan over het “gedoe” in de pers over de SP en over de TV spot over de thuiszorg. Daarover waren de meningen verdeeld. Het filmpje is te bezichtigen op "De Naakte waarheid in de thuiszorg".

U bent hier