h

Nieuws uit 2013

31 december 2013

SP en MKB!

Ondanks dat de berichten van afgelopen week een iets positiever beeld geven, bereikt ons ook met regelmaat van de klok berichten van bedrijven die door de aanhoudende crisis de deuren sluiten.

Lees verder
31 december 2013

Kom met Emile Roemer het nieuwe jaar inluiden

Op zondag 12 januari komt SP partijleider Emile Roemer naar het afdelingspand van SP Nijmegen om daar met de aanwezigen het nieuwe jaar in te luiden.

Lees verder
24 december 2013

Verplichte verhuizing ouderen uit Meulenvelden Didam

Op Meulenvelden in Didam moeten 22 bewoners hun appartement verlaten. Op 13 december jl, kreeg men te horen dat men al op 1 februari elders wordt ondergebracht. De 22 bewoners hebben bezwaar tegen hun gedwongen verhuizing uit Meulenvelden. Diafaan beroept zich op het landelijk beleid “scheiding van wonen en zorg”, en wil de appartementen gaan verbouwen voor 44 plaatsen voor zwaardere zorg. Wilt u deze bewoners steunen en ook bezwaar maken? Dat kan onder andere via onze handtekeningenaktie.

Lees verder
18 december 2013

Vochtproblemen in Schrijvershoek?

In de afgelopen maanden bereikten ons berichten van bewoners van huurwoningen in de wijk  Schrijvershoek. Een keer werd de SP hulp- en informatiedienst benaderd en in 2 gevallen waren het contacten op straat. Men meldde dat er al  geruime tijd vochtproblemen zijn in huis en dat Baston Wonen in hun ogen onvoldoende doet om dit op te lossen, en de oorzaak legt bij het gedrag van de bewoners zelf.

Lees verder
18 december 2013

Leden stellen kieslijst vast

Op de ledenvergadering van dinsdag 17 december is door de leden van de SP afdeling Zevenaar de definitieve kieslijst voor de aankomde gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Al eerder is Jan Hendriks gekozen als lijsttrekker.

Lees verder
24 november 2013

10.000 X Basta in Zevenaar!

Dankzij de vrijwilligers van de SP in Zevenaar valt er binnenkort bij 10.000 huishoudens in de gemeente Zevenaar de ZO krant-editie BASTA! op de deurmat. Een aantal keer per jaar informeert de SP met de gratis
ZO-krant miljoenen Nederlanders over belangrijke ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

Lees verder

Pagina's

U bent hier