h

Nieuws uit 2004

5 december 2004

College moet met de billen bloot

Er moet meer informatie op tafel komen over de aankoop van het terrein van de voormalige Maria Koninginkerk in Zevenaar. Dat wil de raadscommissie grondgebied.

Lees verder
24 mei 2004

Betuwelijnpicknick

Op 4 juni komen we samen bij het spoorkilometerpaaltje 108.2 bij Babberich, een paar kilometer voor de Duitse grens. Hier houdt de Betuwelijn letterlijk op. Voor liefhebbers is er een fietstocht vanuit Elst die om 10.00 uur begint. De route is zo gepland dat hij practisch het gehele laatste stuk van de Betuwelijn laat zien. De sprekers, waarvoor ook de Emmerichse burgemeester is uitgenodigd, doen hun zegje vanaf 13.00 op de picknickplaats. We zullen de Betuwelijn in ieder geval symbolisch stopleggen. Wat de SP betreft ook letterlijk. Ook Duitse actiegroepen zijn uitgenodigd onder het motto: "Stand der Dinge".

Lees verder
21 april 2004

CDA blundert ten tweede male

Ging het CDA al vorige maand de mist in door sociale woningbouw in Baberich te blokkeren, afgelopen raadsvergadering was het weer raak.

Lees verder
7 april 2004

CDA durft zich niet uit te spreken over betaald parkeren in Zevenaar

Is het zo dat het CDA middels een "distributie planologisch pnderzoek" zich legaal enige maanden respijt wilt krijgen en een keiharde uitspraak over de a.s. gemeenteraadsverkiezingen heen wilt tillen?

Lees verder
6 april 2004

Uitvoerder atletiekbaan aangewezen door NMA als frauderend

We horen de verwijten al: Socialistische Partij... Er zijn belangrijkere zaken in de wereld dan een paar scheuren op een atletiekbaan. Op hoofdlijnen besturen SP en niet op details.

Lees verder
22 februari 2004

Ondanks vragen SP: Huisartsenpost met carnaval niet bereikbaar

De lokatie en bereikbaarheid van de regionale huisartsenpost aan de Kampsingel is de SP altijd al een doorn in het oog geweest. Vorig jaar is er met succes actie gevoerd door de SP-afdelingen in de regio met als gevolg dat de huisartsenpost verplaatst zal worden bij het streekziekenhuis in Zevenaar.

Lees verder

Pagina's

U bent hier