h

Nieuws uit 2003

13 december 2003

SP-fractie doet een oproep aan de CDA-wethouders en raadsleden om te protesteren

De Zevenaarse SP-fractie doet een oproep aan de CDA-wethouders en raadsleden om een appel te doen aan hun CDA-collega's in Den Haag om tot een humaan uitzettingsbeleid te komen, dus om ouders met kinderen dakloos en dus zwervend op de keien te trappen.

Lees verder
27 november 2003

Niko Wiendels krijgt tik op vingers

SP, D66 en PvdA dienden gisteren een motie van treurnis in tegen wethouder Niko Wiendels. Hiermee gaven ze aan ongelukkig te zijn met de afwikkeling van het sluiten van de Vrije Akademie.

Lees verder
25 november 2003

Toch overgangsregeling Duurzame Gebruiksgoederen

Het College is toch door zijn knieën gegaan er komt toch een overgangsregeling Duurzame Goederen.

Lees verder
30 september 2003

Nuttige informatie over nieuwe bijstandsregels

De SP heeft een handig boekje gemaakt ‘Zeg maar Wet water en brood’ over de nieuwe bijstandswet die op 1 januari 2004 ingaat. De brochure geeft praktische informatie over de veranderingen in de regels, en over de mogelijkheden die gemeenten hebben om de wet wat socialer uit te voeren.

Lees verder
20 september 2003

Fruit is gezonder dan een MTC

Ook 20 september was er weer een appelplukdag bij de Betuwse bongerd. Deze appelboomgaard is gekocht door milieudefensie en de SP om te voorkomen dat het zgn "MTC" (multimodaal transport centrum) gebouwd zou worden, wat ook is gelukt.

Lees verder
13 september 2003

Extra éénmalige uitkering voor minima

Na lang wachten is het college van B & W eruit. Het door het rijk beschikbaar gestelde bedrag zal nu binnenkort uitgekeerd gaan worden aan hen die het zo hard nodig hebben. Mocht je denken dat je ook voor deze regeling in aanmerking komt "Vraag de uitkering zo spoedig mogelijk aan".

Lees verder

Pagina's

U bent hier