h

Nieuws uit 2006

10 december 2006

SP behaalt monsterzege in de afdeling Zevenaar

Ook in de afdeling Zevenaar heeft de SP een monsterzege behaald. Dit vertaalt zich naar de volgende resultaten per gemeente:

Lees verder
2 december 2006

Ledenvergadering een succes

Op woensdag 29 november is er een ledenvergadering naar aanleiding van de aankomende Statenverkiezingen geweest, met een opkomst van 15 mensen is het een succes.

Lees verder
26 november 2006

Ledenvergadering in "Ons Huis"

Hierbij nodigt de SP, afdeling regio Zevenaar, u uit voor de afdelingsvergadering.

Lees verder
29 oktober 2006

De afdeling Zevenaar voert campagne

De afdeling Zevenaar is al druk bezig met de campagne. De meeste borden zijn al beplakt en binnenkort worden de folders verspreidt.
plakken Westevoort

Lees verder
12 september 2006

Ledenbijeenkomst kiest bestuur en bespreekt verkiezingsprogramma

Op woensdag 6 september was de algemene ledenvergadering in "De Grietsche Poort" in Zevenaar. Hierbij werd er een bestuur gekozen, het landelijk verkiezingsprogramma doorgenomen, de kandidatenlijst voor de tweede kamer besproken en de afgevaardigden voor de regioconferentie en het landelijk congres gekozen. Achteraf was er nog een informeel gedeelte.

Lees verder
28 augustus 2006

Ledenbijeenkomst over programma en bestuur

Op woensdag 6 september vindt de ledenbijeenkomst van de SP afdeling Zevenaar plaats. Dan zal worden gesproken over het concept van het landelijke verkiezingsprogramma en de concept-kandidatenlijst. Tevens zal dan een nieuw bestuur worden gekozen. De bijeenkomst is in zalencentrum ‘De Griethse Poort’ (Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar). De vergadering begint om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open.

Lees verder

Pagina's

U bent hier