h

Nieuws uit 2021

7 november 2021

Wethouder toont opnieuw minachting voor oppositie

Foto: Marga

In de raadsvergadering van afgelopen juli hebben wij Zevenaar een dictatuur genoemd. Hier ontstond redelijk wat ophef over en de coalitie deed er natuurlijk alles aan om deze uitspraak te ontkennen.

Lees verder
17 september 2021

Meldpunt huurklachten

Foto: Marga / SP

SP Zevenaar opent meldpunt huurklachten

Lees verder
13 juni 2021

Klant tevreden?

Foto: SP

Om maar eens een bekende voetballer aan te halen: “Zijn wij nu zo slim, of zijn zij zo dom?” Dit vroegen we ons woensdag 2 juni jl. af in de raadsvergadering van de gemeente Zevenaar. Op de agenda stond de Evaluatie Businesscase RSD 2019-2020/Bestuurlijke opdracht RSD.

Lees verder
13 juni 2021

Bijzonder belang

Foto: SP

Op 2 december 2020 was er in commissie Ruimte een inspraak over bijen. De inspreekster vertelde dat het college van Zevenaar haar bijenkasten heeft aangemerkt als bouwwerk (waar een vergunning voor nodig is) en dat er gehandhaafd zou worden.

Lees verder
16 mei 2021

Hart(jes) voor de zorg

Foto: SP

Als er iets is, waar de SP om bekend staat, dan is het wel haar hart voor de zorg. We willen goede zorg, die voor iedereen betaalbaar en toegankelijk is. Met medewerkers die voelen dat ze gewaardeerd worden. Waar de mens vóór het geld gaat.

Lees verder
13 mei 2021

Schoonwandelen

Foto: Marga

Op 20 maart was de landelijke opschoondag. Een dag waarop in het hele land mensen de straat op gaan om zwerfvuil op te ruimen. Wij, bestuur en fractie van SP Zevenaar, besloten ook mee te doen. Het was een heerlijke middag: lekker wandelen, aangenaam weer en goede gesprekken, terwijl Zevenaar weer een stukje schoner werd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier