h

Nieuws uit 2017

21 november 2017

Campagne, campagne, stemmen!

Foto: SP

Na dagen en weken campagne activiteiten, waarnaast ook nog actie gevoerd is, staan we aan de vooravond van belangrijke verkiezingen. De nieuwe gemeente Zevenaar staat voor enorme uitdagingen. Uitdagingen die wel door de SP benoemd zijn, maar waar andere partijen liever over zwijgen. Desondanks is morgen de dag waarop de inwoners hun stem mogen geven aan de partij die het best voor hen opkomt.

Lees verder
13 november 2017

SP Succes voor Babberichseweg aanstaande

Foto: Rino

Al heel, heeeel lang ondersteunt de SP in Zevenaar de actiegroep "Babberichseweg Trapt op de Rem". Na aandringen van de SP is men bij de provincie tot het inzicht gekomen dat voor twee van de drie 'kleine verkeersmaatregelen' de verkenningsfase kan worden afgerond en de stap naar realisatie kan worden genomen. De derde maatregel vergt nog het nodige rekenwerk, maar daar hoeft natuurlijk niet op gewacht te worden.

Lees verder
10 november 2017

Emile Roemer op bezoek in Zevenaar

Foto: SP

Op zaterdag 11 november komt Emile Roemer onze afdeling helpen bij de verkiezingscampagne. Deze middag kunt u ons vinden op het Raadhuisplein in Zevenaar, waar wij met iedereen in gesprek gaan. Komt u ook? Tussen 13:00 en 15:00 sluit Emile zich bij ons aan!

Lees verder
9 november 2017

Handtekening voor Speelmogelijkheden in Tolkamer

Foto: Rino

Wethouder Elfrink (CDA) was vandaag in Tolkamer waar zij handtekeningen van bewoners van beiden zijden van De Krib in ontvangst heeft genomen. In andere buurten, daar waar koopwoningen staan, zijn wel speelplekken. Hier waar huurwoningen staan nog niet. De SP helpt de bewoner om de diep gekoesterde wens voor speelmogelijkheden te realiseren.

Lees verder
2 november 2017

SP Zevenaar On Tour

Foto: Rino

Vandaag was de eerste dag van onze bezoeken aan de dorpen en buurten van het nieuwe Zevenaar in het kader van de aanstaande verkiezingen op 22 november. Op de weekmarkt van Pannerden hebben we met een flink aantal mensen goede gesprekken gevoerd.

Lees verder
1 november 2017

Niet Morgen, Maar Nu

Foto: SP

Voor de SP in Zevenaar zijn de verkiezingen van 22 november aanstaande niet een moment om met allerlei verkiezingsbeloften te komen. Ook is het geen paringsdans voor een baantje. Voor ons is nu het moment om onze strijd van de afgelopen jaren, een strijd tegen onrecht en foute keuzes, en voor een Zevenaar voor de mensen, nog eens nadrukkelijk onder de aandacht te brengen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier